The Ultimate Guide To Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Bütün yangın kasası ve kanatları mualla sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonrasında dokumalabilecek sıva onarımı ve boya konuleri yüz baplar dokunca görmez.

Yangın kapısı kilidi güvenlik kilidi olarak bilinen ve kapının içeriden hariçya essah açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında rast bir yöntem ile yerleştirilmesi, yangın çabucak tasarrufı kolaylaştırır.

Yangın bapları yararlanma alanına için, rengine gereğince evet da modeline bakılırsa çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok sık kullanılan paradigma sınıflandırması süflidaki gibidir

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, katkısızlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları nedeniyle yeğleme edilmektedir. Münteşir malzemeler beyninde, bek esir koşullarına ve elementlere uzun müddet maruz kalmaya dayanacak şekilde çalışmalenmiş çelik ve demir bulunur.

Panik kolu olmalıdır: Ivedili çıkış bapları, ürkü koluna mevla olmalıdır. Bu, bapnın hızlı ve kolayca bir şekilde açılmasını sağlar ve insanoğluın müstacel durumlarda emin bir şekilde boşaltma edilmesini kolaylaştırır.

Olası bir felaketle karşılaşıldığında binada bulunan insanoğluın hariçya hızlı ve güvenli bir şekilde çıkabilmesi için rastgele bir kazaya olanak vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Düzen Odası Yangın Kapıları : Dizge odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının huzurı gün otomasyon sistemlerine yönlü aksesuarlarla donatılmıştır. Cümle odası yangın bapsı camlı olabilir.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın bapsı alelumum 60 zaman, B klası bir yangın kapısı ise 30 dakika boyunca yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Sınav İşlemleri: Baplar rutin aralıklarla yetkililer aracılığıyla sınav edilmelidir. Kapıların her an ulaşılabilir olması ve dosdoğru çhileışması önemlidir.

Lüzumlu bayilerimiz gerekse vasıtasız kabala satış olarak kötüda mevzi vadi illere ihtimam vermekteyiz.

İşaretlendirmeler: Ivedili durumlarda kullanılması Yangın Merdiveni Kapısı müstelzim kapıların tamamı meselearetlenmelidir. Üzerinde “müstacel çıkış” hatsı bulunan baplarda fosforlu evet da ışıklı yönlendirmeler bulunabilir.

Yangın Kapısı Ne Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya ivedi bir durumda insanların hafif bir itmesi ile dâhilen hariçya yakın açılmaktadır.

 ve montajıyla meslekan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı içinlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle huzurlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın esnasında alevlerin güvenlik holüne ulaşmasını kırıcı itici hamam yangın contası.

Report this wiki page